Gyógyszertár, patika

Hirdetések

figyelem, visszaélés
1015, Budapest, Széna tér 1/A

Homeopátia, vércukor mérés, koleszterin mérés 1. kerület Várkerületi patikánkban kellemes környezetben várjuk számos különleges szolgáltatással, mint pl. a Bemer kezelés, vércukor mérés, koleszterin mérés és triglicerid szint mérés. Homeopátiás szerekkel is várjuk a gyógyszerek mellett. Műszeres haj és bőrvizsg ...

Telefon06-1/225-7830
E-mail
Térkép


Szépségszalon, beauty...
Rövid leírás: Várkerületi szépségszalonunk modern és exkluzív kezelésekkel várja. Minden igényt kielégít az I. kerületi hölgyek részére beauty salon-unk, nívós környezetben!
Felnőtt háziorvos,...
Rövid leírás: Felnőtt háziorvosi rendelésemen már több, mint tíz éve fogadom tabáni pácienseimet is. Belgyógyász szakorvosként állok rendelkezésre az I. kerületben!
Kettős könyvelés...
Rövid leírás: Várkerületi cégek részére vállal irodánk adótanácsadást a könyvelési szolgáltatások keretén belül. Kettős könyvelést is végzünk, szükség esetén az I. kerületben, helyszínen is!
Autómosó, kézi...
Rövid leírás: Tabánban várjuk autómosónkban, ahol számos szolgáltatást nyújtunk. Kézi autómosónk nem egyszerűen csak egy mosó, autókozmetikai szolgáltatásokkal is várja az I. kerületben!
Virág, virágüzlet 1....
Rövid leírás: Várkerületben virágot vásárolna? Virágüzletünk a legkülönlegesebb csokrok készítését is vállalja, házhozszálíltással az I. kerületben!

Legkeresettebb

Szerelvénybolt,...
Rövid leírás: Várkerületben várja szerelvényboltunk. Kínálatunkban egyaránt megtalálható a csaptelep és a vízmelegítő is. Az 1. kerületben várjuk!
Pszichológus,...
Rövid leírás: Várkerületben várom pszichológusként, ha párkapcsolati problémával küzdenek. Bármi egyéb problémával is várom jelentkezését az I. kerületben!
Autószerviz, műszaki...
Rövid leírás: Műszaki vizsgáztatást is vállal várkerületi autószervizünk. Számos szolgáltatást végzünk, modern gépparkkal várjuk az I. kerületben az autósokat!
Bőrdíszmű, bőrtáska 1....
Rövid leírás: A Várkerületben várja bőrdíszmű üzletem. Ha szép és tartós, valódi bőrtáskát keres, jöjjön el hozzám, számos termékből válogathat az I. kerületi üzletemben!
Kárpitos,...
Rövid leírás: A Várkerületben keres kárpitost? Nagy tapasztalattal végzek bútorfelújítást! Ha az I. kerületben lakik, és megunta régi kanapéját, egy bútor áthúzással újjávarázsolom!
Ékszer, ezüst ékszer 1....
Rövid leírás: Várkerületi ékszerboltunk különlegesen magas minőségű ezüst ékszerekkel foglalkozik. Az I. kerületben található üzletünkben antik stílusú ékszert is talál!
Fogorvosi rendelő,...
Rövid leírás: A Várkerületben található fogorvosi rendelőnk vállal fogszabályozást is a hozzánk ellátogató, I. kerületi páciensek részére. Szeretettel várjuk!
Virágüzlet,...
Rövid leírás: Vérmező jól megközelíthető pontjánál várja virágüzletünk! Nem csak házhoz szállítást vállalunk, igény esetén virágdekoráció készítését is vállaljuk az I. kerületben!
Könyvesbolt, Metropol...
Rövid leírás: Várkerületi könyvesboltunkban megtalálható a Kossuth kiadói csoport teljes választéka valamint a Metropol könyvsorozatok is. Várjuk az I.kerületben!
Pizza házhozszállítás,...
Rövid leírás: Pizzériánk pizza házhozszállítással, bankkártyás fizetéssel várja az I. kerületi, várkerületi megrendeléseket. Ha egy finom falatra vágyik hívjon minket.