Gyógyszertár, patika

Hirdetések

figyelem, visszaélés
1015, Budapest, Széna tér 1/A

Homeopátia, vércukor mérés, koleszterin mérés 1. kerület Várkerületi patikánkban kellemes környezetben várjuk számos különleges szolgáltatással, mint pl. a Bemer kezelés, vércukor mérés, koleszterin mérés és triglicerid szint mérés. Homeopátiás szerekkel is várjuk a gyógyszerek mellett. Műszeres haj és bőrvizsg ...

Telefon06-1/225-7830
E-mail
Térkép


Állatorvosi rendelő,...
Rövid leírás: Állatorvosként mikrochip beültetést is végzek I. kerületi állatorvosi rendelőmben, de sebészeti, belgyógyászati beavatkozásokra is lehetőség van. A Várkerületben várom!
Szerelvénybolt,...
Rövid leírás: Várkerületben várja szerelvényboltunk. Kínálatunkban egyaránt megtalálható a csaptelep és a vízmelegítő is. Az 1. kerületben várjuk!
Fénymásolás, tervrajz...
Rövid leírás: Várkerületből is várjuk fénymásolással szalonunkba, ahol színes másolást is vállalunk. Technológiánk lehetővé teszi a tervrajz másolást is az 1. kerületi megbízók részére!
Adóbevallás készítés 1....
Rövid leírás: Várkerületi ügyfeleink részére is vállalunk könyvelést, az Ön igényeihez igazodva. Segítünk az adóbevallás készítésben is, ha erre mutatkozik igény I. kerületi cégénél!
Nőgyógyászati rákszűrés...
Rövid leírás: Az I. kerületi hölgyeket is szeretettel várom jól felszerelt rendelőmben terhesgondozásra, vagy az évenkénti nőgyógyászati rákszűrésre, megelőző vizsgálatokra!

Közösségi modul

 

Legkeresettebb

Szerelvénybolt,...
Rövid leírás: Várkerületben várja szerelvényboltunk. Kínálatunkban egyaránt megtalálható a csaptelep és a vízmelegítő is. Az 1. kerületben várjuk!
Pszichológus,...
Rövid leírás: Várkerületben várom pszichológusként, ha párkapcsolati problémával küzdenek. Bármi egyéb problémával is várom jelentkezését az I. kerületben!
Autószerviz, műszaki...
Rövid leírás: Műszaki vizsgáztatást is vállal várkerületi autószervizünk. Számos szolgáltatást végzünk, modern gépparkkal várjuk az I. kerületben az autósokat!
Kárpitos,...
Rövid leírás: A Várkerületben keres kárpitost? Nagy tapasztalattal végzek bútorfelújítást! Ha az I. kerületben lakik, és megunta régi kanapéját, egy bútor áthúzással újjávarázsolom!
Bőrdíszmű, bőrtáska 1....
Rövid leírás: A Várkerületben várja bőrdíszmű üzletem. Ha szép és tartós, valódi bőrtáskát keres, jöjjön el hozzám, számos termékből válogathat az I. kerületi üzletemben!
Ékszer, ezüst ékszer 1....
Rövid leírás: Várkerületi ékszerboltunk különlegesen magas minőségű ezüst ékszerekkel foglalkozik. Az I. kerületben található üzletünkben antik stílusú ékszert is talál!
Fogorvosi rendelő,...
Rövid leírás: A Várkerületben található fogorvosi rendelőnk vállal fogszabályozást is a hozzánk ellátogató, I. kerületi páciensek részére. Szeretettel várjuk!
Virágüzlet,...
Rövid leírás: Vérmező jól megközelíthető pontjánál várja virágüzletünk! Nem csak házhoz szállítást vállalunk, igény esetén virágdekoráció készítését is vállaljuk az I. kerületben!
Ablaküvegezés,...
Rövid leírás: Várkerületi otthonokban vállalok ablaküvegezést a helyszínen. Tükörkészítéssel kapcsolatban is várom hívását az I. kerületből és környékéről, különleges igény esetén is!
Könyvesbolt, Metropol...
Rövid leírás: Várkerületi könyvesboltunkban megtalálható a Kossuth kiadói csoport teljes választéka valamint a Metropol könyvsorozatok is. Várjuk az I.kerületben!