Gyógyszertár, patika

Hirdetések

figyelem, visszaélés
1011, Budapest, Fő utca 12.

Ingyenes vércukormérés Várkerület, gyógyszer kiszállítás 1. kerület Gyógyszertárunk az I. kerületben vállal ingyenes gyógyszer kiszállítást, hogy betegeink akadályoztatása esetén is biztosan megkaphassák a szükséges gyógyszereket! Emellett nagy hangsúlyt fektetünk az egészségmegőrzésre is, így ingyenes vércukormérést is b ...

Telefon06-1/799-6080
E-mail
Térkép
1015, Budapest, Széna tér 1/A

Homeopátia, vércukor mérés, koleszterin mérés 1. kerület Várkerületi patikánkban kellemes környezetben várjuk számos különleges szolgáltatással, mint pl. a Bemer kezelés, vércukor mérés, koleszterin mérés és triglicerid szint mérés. Homeopátiás szerekkel is várjuk a gyógyszerek mellett. Műszeres haj és bőrvizsg ...

Telefon06-1/225-7830
E-mail
Térkép


Fénymásolás, tervrajz...
Rövid leírás: Várkerületből is várjuk fénymásolással szalonunkba, ahol színes másolást is vállalunk. Technológiánk lehetővé teszi a tervrajz másolást is az 1. kerületi megbízók részére!
Laptop szerviz...
Rövid leírás: Laptop szervizünkben várjuk az I. kerületi magánszemélyeket, cégeket, ahol teljes körű számítógép szervizelést biztosítunk a legrövidebb határidőkkel!
Pszichológus...
Rövid leírás: Várkerületben várja központunk hatékony segítséggel a legtöbb lelki panasz esetén, így depresszió kezeléssel is foglalkozunk az 1. kerületiek részére!
Nőgyógyászati rákszűrés...
Rövid leírás: Az I. kerületi hölgyeket is szeretettel várom jól felszerelt rendelőmben terhesgondozásra, vagy az évenkénti nőgyógyászati rákszűrésre, megelőző vizsgálatokra!
Kettős könyvelés...
Rövid leírás: Várkerületi cégek részére vállal irodánk adótanácsadást a könyvelési szolgáltatások keretén belül. Kettős könyvelést is végzünk, szükség esetén az I. kerületben, helyszínen is!

Közösségi modul

 

Legkeresettebb

Szerelvénybolt,...
Rövid leírás: Várkerületben várja szerelvényboltunk. Kínálatunkban egyaránt megtalálható a csaptelep és a vízmelegítő is. Az 1. kerületben várjuk!
Pszichológus,...
Rövid leírás: Várkerületben várom pszichológusként, ha párkapcsolati problémával küzdenek. Bármi egyéb problémával is várom jelentkezését az I. kerületben!
Virág, virágüzlet 1....
Rövid leírás: Várkerületben virágot vásárolna? Virágüzletünk a legkülönlegesebb csokrok készítését is vállalja, házhozszálíltással az I. kerületben!
Autószerviz, műszaki...
Rövid leírás: Műszaki vizsgáztatást is vállal várkerületi autószervizünk. Számos szolgáltatást végzünk, modern gépparkkal várjuk az I. kerületben az autósokat!
Kárpitos,...
Rövid leírás: A Várkerületben keres kárpitost? Nagy tapasztalattal végzek bútorfelújítást! Ha az I. kerületben lakik, és megunta régi kanapéját, egy bútor áthúzással újjávarázsolom!
Bőrdíszmű, bőrtáska 1....
Rövid leírás: A Várkerületben várja bőrdíszmű üzletem. Ha szép és tartós, valódi bőrtáskát keres, jöjjön el hozzám, számos termékből válogathat az I. kerületi üzletemben!
Ékszer, ezüst ékszer 1....
Rövid leírás: Várkerületi ékszerboltunk különlegesen magas minőségű ezüst ékszerekkel foglalkozik. Az I. kerületben található üzletünkben antik stílusú ékszert is talál!
Fogorvosi rendelő,...
Rövid leírás: A Várkerületben található fogorvosi rendelőnk vállal fogszabályozást is a hozzánk ellátogató, I. kerületi páciensek részére. Szeretettel várjuk!
Virágüzlet,...
Rövid leírás: Vérmező jól megközelíthető pontjánál várja virágüzletünk! Nem csak házhoz szállítást vállalunk, igény esetén virágdekoráció készítését is vállaljuk az I. kerületben!
Ablaküvegezés,...
Rövid leírás: Várkerületi otthonokban vállalok ablaküvegezést a helyszínen. Tükörkészítéssel kapcsolatban is várom hívását az I. kerületből és környékéről, különleges igény esetén is!